Παρουσία του Αναστασίου Δημήτρη στο Thessaloniki Job Festival

Την Κυριακή 7/12/2014 ο κύριος Δημήτρης Αναστασίου Επιθεωρητής πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής ανέλυσε τις προοπτικές ανάπτυξης του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.
Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα νερού του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της διημερίδας Job Festival που διοργανώθηκε από την Skywalker σε συνεργασία με τη  «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».ΦΩΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ JOB FESTIVAL 7-12-2014

Στη μεστή και σύντομη παρουσίαση του ο κύριος Αναστασίου ανέπτυξε τις δυνατότητες  και τις προοπτικές του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην «επόμενη μέρα» , κατά την γνώμη του πολλά υποσχόμενη, τόσο λόγω της απαξίωσης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης της χώρας όσο και της ανάπτυξης του κλάδου διεθνώς. Επίσης στάθηκε και στο γεγονός ότι είναι ένα επάγγελμα το οποίο δεν αντικατοπτρίζει μόνο μία επιστήμη αλλά ένα πλήθος επιστημών δηλώνοντας έτσι την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Κλείνοντας, μοιράστηκε μία σκέψη με τους παρευρισκομένους: «Αν δημιουργούμε κάθε μέρα ”πρεσβευτές’’ του επαγγέλματός μας θα μπορέσουμε να πάμε την αγορά μας ένα βήμα πιο πέρα».

Comments are closed.