Διήμερο Εκπαίδευσης και ξενάγησης στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πάνω από 80 στελέχη των Επιθεωρήσεων των κ.κ. Καραθάνου Βασίλη και Αναστασίου Δημήτρη συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό διήμερο που διοργάνωσε η Εθνική Ασφαλιστική στη Θεσσαλονίκη.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του σεμιναρίου με θέμα το νέο προϊόν της Εταιρίας ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Η συζήτηση γρήγορα επεκτάθηκε και σε θέματα ανάληψης κινδύνου και αποζημιώσεων με εισηγητές δύο κορυφαία στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής, τον κ. Στέφανο Δημητριάδη, Υποδιευθυντή και Υπεύθυνο Αναλήψεων Ζωής και την κ. Ελένη Αβρανά, Υποδιευθύντρια και Υπεύθυνη Αποζημιώσεων Ατομικών Ζωής. Οι συμμετέχοντας άδραξαν την ευκαιρία και εξάντλησαν τους «φιλοξενούμενους» με ερωτήσεις για όλο το φάσμα του αντικειμένου τους.

Ευκαιρίας δοθείσης, ο κ. Δημητριάδης βράβευσε τον κ. Παντελή Βογιατζή ως τον πρώτο ασφαλιστή της Επιθεώρησής μας για την παραγωγική του αποτελεσματικότητα το 2013.

Το επόμενο πρωί το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής στην αίθουσα ΒΕΡΓΙΝΑ όπου τα έμπειρα στελέχη του παρουσίασαν, ανέλυσαν και επεξήγησαν τα χαρακτηριστικά του προγράμματος ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική, σε αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Σκοπός του  νέου προγράμματος νοσοκομειακή περίθαλψης της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να προσφέρει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη κάλυψη τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια περίθαλψη, με προσιτό κόστος εξασφαλίζοντάς τους πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχονται από τα σύγχρονα, αξιόπιστα και αναγνωρισμένα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Στο τέλος ακολούθησε η ξενάγηση στα εκσυγχρονισμένα τμήματα του Νοσοκομείου και όλα τα στελέχη έγιναν μάρτυρες των εξαιρετικών υπηρεσιών, των υψηλών standards και της ευρυθμίας, δηλαδή των βασικών στοιχείων που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο και ειδικότερα το Ιατρικό Διαβαλκανικό από την ίδρυσή του το 2000.

Μόνο θετικά μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το πάντρεμα των δύο αυτών «γιγάντων» το οποίο θα αποτελέσει ορόσημο. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι έφυγαν εμφανώς ικανοποιημένοι από τις παρουσιάσεις και τις επεξηγήσεις που δόθηκαν το διήμερο και αποφασισμένοι να στηρίξουν έμπρακτα την συνεργασία αυτή. Σήμερα η υγεία, αν και το πολυτιμότερο αγαθό, επιβαρύνεται λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και λόγω της συνεχούς μειώσεις του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών από το κοινωνικό σύστημα υγείας. Η Εθνική Ασφαλιστική με ζωή ενός και πλέον αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στο χώρο υγείας.

Comments are closed.